Belediye Başkanımız adına açılan sahte hesaptan yardım talebinde bulunulduğu bilgisi alınmıştır. Bu tür taleplere itibar edilmemesini önemle arz ederiz.  

   Arifiye  Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımızın adı kullanılarak açılan karakullukcuismail54_  adlı sahte instagram hesabından Belediye Başkanımızın adı kullanılarak, çeşitli şahıslardan, iş dünyasından, kurum ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunulduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bu bilgi üzerine, ilgili birimlerimiz tarafından konu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmiş ve yasal süreç başlatılmıştır.

    Arifiye Belediyesi, Belediye Başkanımız veya Belediyemizde görev yapan herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu değildir. Bu şekildeki dolandırıcılık eylemlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını talep ediyor; benzer durumlarla karşılaşılması halinde konunun Arifiye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesi gerektiğini kamuoyuna saygıyla arz ederiz” ifadelerine yer verildi.