Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, Fatih Mahallesi Otoban üst geçidi altında bulunan dere yatağında ıslah ve temizlik çalışmaları yapılıyor...

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi Otoban köprüsü yanında bulunan dere yatağında artan kökü koku ve kirli görüntünün önüne geçmek amacıyla temizlik ve düzenleme çalışması başlattı.

Vatandaşların artan kötü koku ve kirlilik ile ilgili şikâyetleri nedeniyle harekete geçen Arifiye Belediyesi, dere yatağının çevresinde temizlik çalışması yapıyor.  Aynı zamanda dere yatağı 800’lük boru kullanılıp, kapalı hale getirilerek kötü kokunun ve kirli görüntünün önüne geçilmesi planlanıyor.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Arifiye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü talebine önem veriyoruz.  Son zamanlarda artan şikâyetler nedeniyle dere yatağında bir ıslah çalışması başlattık. Çalışmalarımızı yakın zamanda  tamamlayarak, buradaki sorunu gidereceğiz." dedi.