Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin, can dostlarımız için veteriner hekim eşliğinde yaptığı aşı, bakım ve besleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

        Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanında, sokak hayvanlarına yönelik besleme çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

       Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada kış aylarının gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarına yönelik besleme çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini, sevimli dostlarımıza sahip çıktıklarını belirtti. Başkan Karakullukçu; “Belediyemiz ekiplerince rutin olarak yürütülen aşı ve bakım çalışmalarının yanında, kış aylarının gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarına yönelik besleme çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Belediyemiz bünyesindeki veterinerimizle birlikte, haftada en az 3 kez, sokak hayvanları besleme noktalarında, can dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde de bir hayvan barınağı projemiz var. Projelendirme ve alan tahsis işlemlerimiz devam ediyor. Bu çalışmaların tamamlanmasından sonra, önümüzdeki süreç içerisinde de yapım ihalesini gerçekleştirerek, barınağımızı yapacağız. Her zaman olduğu gibi Can dostlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.