Arifiye Belediyesi Ağustos Ayı olağan meclis toplantısı,  Seyfettin Kubilay Kültür Merkezi  Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi…

         Arifiye Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

       Başkan Karakullukçu yaptığı açılış konuşmasında; “Öncelikle Ağustos ayı Meclis Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önceki meclis toplantımızdan bugüne kadar geçen süre içerisinde 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü ile Kurban Bayramını geçirdik. Hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum. Korona (Covid-19) Virüs Pandemisinde; son günlerde artan vaka sayıları nedeniyle daha dikkatli olmamız gerekiyor. Aşılarımız son derece önemli. Sosyal Medyada çok fazla kirli bilgi var. Bunlara itibar etmeyelim ve biran önce aşılarımızı tamamlayalım. Unutmayalım ki Korona virüsten korunmamın tek yolu aşı olmaktır. Son günlerde Ülkemizin pek çok yerinde Orman yangınları çıktı. Devletimiz tüm gücüyle bölgede çalışmalarını gerçekleştiriyor.  İtfaiye teşkilatına yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yangınlara sebebiyet veren suçluların en kısa sürede yakalanıp, en büyük cezayı alacağından şüphemiz yok. Bu duygu ve düşüncelerle yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.” dedi.

        Arifiye Belediyesi Seyfettin Kubilay Kültür Merkezi Meclis Salonunda yapılan toplantıda, belediye meclisi gündeme alınan 1 maddeyi görüşerek karara bağladı.

        Belediyemiz Zabıta Emir ve Yasakları Yönetmeliği en son 2011 yılında güncellenmiştir. Bu bağlamda, mevcut yeni yasa ve yönetmelikler dikkate alınarak hazırlanan Arifiye Belediyesi Belediye Kuralları Yönetmeliğinin Mecliste görüşülmesi.