Spor Kompleksi

Spor Kompleksi Arifiye Spor Kompleksi Hizmetinizde...

Gençlerimize ve bayanlarımıza spor yapma olanağı sağlayacak bir mekan oluşturma düşüncesi ile yola çıkılarak projelendirilen spor kompleksi tamamlanarak Arifiye'li Spor Severlerin hizmetine sunuldu. Arifiye Spor Kompleksi için bu güne kadar yaklaşık 250.000,00.-TL harcama yapıldı. Arifiye Spor kompleksi; sentetik halı sahası, vücut geliştirme aletleri, bayanlar için fitnes, aerobik ve pilates programları ile hizmet vermektedir. Spor Kompleksinden sonra İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde İlimizin ikinci büyük Sentetik Çim Halı Sahası olan Arifiye Sentetik Çim Halı Tesisleri ve Sosyal Tesis Binası da yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bununla da yetinilmemiş, Belediyemizce her mahallemize; futbol, basketbol, hentbol gibi oyunların oynanabileceği çok amaçlı spor tesisleri  yapılmıştır.

VİDEO ANİMASYON

0 #3 adarayAYŞEGÜL AKBAYIR 08-08-2015 18:23

0 #2 adarayAYŞEGÜL AKBAYIR 08-08-2015 18:22
sayın yetkli kişi,yaklaşık bir yıla aşkın bir süredir bende bu son derece konforlu olan Adaray dan istifade ediyorum,Allah razı olsun.Fakat hizmetin verimliliği,hal kın mağduriytine sebep verecek şekilde bir takım aksmalara neden olmaktadır.Şöyle ki;tek seferlik bu istifade etmek isteyen kişilerin turnike giriş kartları olmadığı için görevlilerle ufak çapta tartıştıkları,b aşka yolculardan kartlarını kullanmak istemeleri mevcut neticeler arasındadır.Elbetteki bir takım sorumsuzluklar neticesinde görevlilerden kart girişi, yapmaları engellenmiş olabilir.Bilmenizi isterim ki mevcut sorun insanı oldukça irrite etmekle beraber işin kalitesini de günden güne düşürmektedir,n acizane bana göre,gişelere belli sayıda biletler emanet ettirilip, görevlilere bu işin sorumluluğu verilebilir.

+4 #1 Teşekkürler Belediye.....Tufan ÖZTÜRK 30-08-2011 12:43
Çok az ilçede var olan böyle bir spor tesisinin bir an evvel tamamlanıp halka açılmasını bekliyorum, ayrıca 35 yılını Basketbol sporuna vermiş eski bir milli hakem ve antrenör olarak, aynı hassasiyetin ilçemizde salon sporlarına'da gösterilmesini umut ediyorum. Bu arada şu sıralarda devam eden halı saha futbol turnuvasının gelenek haline getirilip, daha ehil ellerde ve insanların egolarından uzak, gençlerin spora teşvik edilmesi ve spor etiğinin öğretilmesi esası temel alınarak çok daha iyi organizasyon kabiliyeti ile her sene tekrarlanmasını diliyorum.

24°
Mostly Clear
Thu
Thunderstorms
Fri
Thunderstorms
Telif Hakkı © 2017 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.