Başkan Karakullukçu’dan Zabıta Müdürlüğüne Ziyaret

zabita haftasiArifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette Zabıta teşkilatının kuruluşunun 194’ncü yılını kutlayan Başkan Karakullukçu, personeliyle sohbet etti.

Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarının  güvenliği ve huzuru için görevlerine gece gündüz demeden devam eden zabıta memurlarımızın Zabıta Haftasını kutluyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Gülnaz; “Başkanımız, Zabıta Haftası dolayısıyla müdürlüğümüzü ziyaret etti. Arifiye Belediyesi Zabıta personeli olarak ziyaretinizden çok memnun olduk, teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Karakullukçu,  günün anısına tüm zabıta memurlarının adına  Zabıta Müdürü Erol Gülnaz’a çiçek takdim ederek zabıta personelleri ile fotoğraf çektirdi.