Adliye Mahallesinde Doğalgaz Kesikleri Onarılıyor.

beton yamaAdliye mahallesinde, doğalgaz çalışmaları sonucu bozulan yollar, beton yama yapılarak onarılıyor...

Arifiye Adliye Mahallesinde doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yollar,  Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından beton dökülerek onarılıyor.

Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu, doğalgaz çalışmaları sırasında bozulan yollarda, Fen İşlerine bağlı ekiplerce yapılan beton yama çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. Başkan Karakullukçu, Vatandaşın memnuniyetine öncelik verdiklerini, bu doğrultuda ilçe genelinde her türlü istek ve şikâyeti hızlıca çözüme kavuşturmanın çabası içerisinde olduklarını belirtti.