Başkan Karakullukçu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ramazan bayram kutlamasiArifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Karakullukçu mesajında ;” Sofraların bereket, kalbin huzur bulduğu 11 ayın sultanı Ramazan Ayını geride bırakarak, geçmişten günümüze örf ve adetlerimizi sürdürdüğümüz Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Barış, kardeşlik ve sevgi içerisinde karşıladığımız Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi en büyük temennimdir.

Dünyayı ve dolayısıyla ülkemizi etkisi altına alan Korona (Covid-19) Virüsü sebebi ile geçirdiğimiz bu zor günlerde bayramı ve ramazan ayını evlerimizde birbirimizden uzakta geçirsek te bu günlerin salgına karşı alacağımız tedbirler ve göstereceğiniz hassasiyet ile çok yakında sona ereceğine inancımız tamdır.

Bayramlar bizler için aile, birliktelik, paylaşım ve hoşgörüdür. Bu bayramda ayrı olsak ta, ileride birlikte geçireceğimiz çok güzel günlerimizin olacağına da şüphemiz yok.

Maneviyat duygusunun en yoğun yaşandığı Ramazan Bayramında olumsuzlukların, küskünlüklerin, kaygıların ortadan kalkmasını, salgının sona ererek sağlık ile yeniden bir arada olmamızı diliyor, milletimize ve tüm İslam âlemine Ramazan Bayramı’nın hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.