Arifiye’de Bahar Temizliği Başladı.

2020 otbicmeArifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  baharın gelmesi ve havaların ısınması ile,  çim ve yabani ot temizliği, çalışmalarına başladı.

Öncelikle, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarında çalışmalarına başlayan ekipler, yabani ot temizliğiyle, çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlarken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor.

Bahar ayların gelmesi ve hava sıcaklıklarının artması ile birlikte ekiplerin yabani ot ve çim biçme çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Başkan Karakullukçu, “Park, bahçe, çocuk oyun alanları, kaldırımlar ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerine başladık. Belirlenen program dâhilinde ekiplerimiz ilçemizin çehresini değiştirecek çalışmaları, yaz ayları boyunca devam ettirerek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturacak. Ayrıca, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Halkımızın sağlığına ve çevre temizliğine özen gösteriyoruz" dedi.