Başkan Karakullukçu’dan Miraç Kandili Mesajı

mirac kandiliArifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Başkan Karakullukçu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed'in (S.A.V) göğe yükseldiği gün olarak kabul edilen Miraç gecesi; bir anlamda bedenin ruha, ruhun sahibine yükselişini ifade eder. Miraç, Müslümanların imanlarını pekiştirir ve kardeşlik şuurunu artırır. Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede; Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret dilemek kurtuluşumuza vesile olacaktır. Miraç aynı zamanda mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olarak bize feyiz ve bereket getirmektedir.
Miraç Kandil’inin başta Arifiyeli hemşehrilerimiz olmak üzere ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder; ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini  Yüce Allah’tan niyaz ederim."