Arifiye’de Kapalı Pazar Yerindeki Park Sorunu Ortadan Kalktı...

pazaryeri otoparkArifiye Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından pazar yerindeki otopark sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlandı.

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Fatih Mahallesinde bulunun Kapalı Pazar Yerinde yapılan iyileştirme çalışmaları çerçevesinde; ilk olarak Kapalı Pazar yerinin yağmur suyu hattını yeniledi. Sonrasında, otopark alanında altyapı çalışmasının ardından, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;“ Arifiye Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın şikâyetlerini tek tek dinleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Kapalı Pazar yerinde yıllardır süre gelen bir otopark problemi vardı. Bizde çalışmalar kapsamında, Pazar yerinin yağmur suyu hattını yenilerken, otopark alanını da rehabilite ediyoruz. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alana giriş ve çıkış yapabilmelerini hedefliyoruz.” dedi.