Başkan Yardımcısı Tansı ME&FA Lokantası’nın Açılışına Katıldı.

is yeri acilisArifiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı ME&FA Lokantasının açılışına katıldı.

İşletmeciliği Mesut Erdem ve Faik Oruç’un yaptığı, Hanlı Merkez Mahallesi 49.sokak’ta hizmete giren ME&FA Lokantasının açılış kurdelesini Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı Kesti.

Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı Yaptığı açıklamada; “İşletmenin ilçemize, sanayi esnafına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını ve işletme sahiplerine bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.