Arifiye Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Geçit Yok.

zabita ekibiArifiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yetki ve sorumluluklarındaki ana yollardaki ve cami önlerindeki dilencilere yönelik denetimlerine devam ediyor.

Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile işbirliği içerisinde, vatandaşlarımızın huzur ve refahını sağlamak için denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler özellikle cami önlerindeki halkın dini ve manevi duygularını istismar eden dilencilere göz açtırmıyor.

DİLENCİLERE GEÇİT YOK

İlçe merkezi ve yakın noktalardaki cami önlerinde yapılan uygulamalarda dilencilerin çoğu zabıta ekiplerini görünce camilerden uzaklaştılar. Cami önlerinden zabıta ekiplerinin uyarılarına rağmen ayrılmayanlar ise, ekip arabalarına alınarak zabıta amirliğine götürüldü ve haklarında gerekli cezai işlem uygulandı.

Arifiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler cami önlerinde vatandaşlarımızın giriş çıkışlarında onları rahatsız eden dilencilere karşı gerekli önlemleri alırken, bir yandan da engelli ve yaşlı vatandaşlara camiye giriş çıkışlarında destek olmaya, yardımcı olmaya devam ediyor.