Parke Bakım - Onarım Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor...

parke calismaArifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan yollar, hızla onarılıyor.

Arifiye Ahmediye ve Adliye Mahallelerinde tamamlanan doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yollar, hava şartlarının uygun olması ile hızla onarılmaya başlandı. Çalışmalar kapsamında Adliye Köyü’nde parke bakım – onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; " AGDAŞ tarafından yapılan Doğalgaz çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan mahalle ve sokaklarımızda bozulan yolları yeniden düzenleyerek hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan tüm bölgelerimizde aralıksız devam edecektir." dedi.