Ak Parti Arifiye Gençlik Kollarından Başkan Karakullukçu’ya Ziyaret...

ak parti genclik kollariAK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç ve yönetimi, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç ve yeni yöneticilerini ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakullukçu, Ak Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı’na ziyaretten dolayı teşekkür etti. Gençlere yönelik yapılacak her türlü çalışmaya, her zaman destek olacaklarını ifade eden Başkan Karakullukçu, “Öncelikle, Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Can Tanç ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ak Parti gençlere her zaman önem vermiştir ve elde edilen başarılarda gençlerimizin çok büyük payı vardır.” şeklinde konuştu.

“Verilen görevi en iyi şekilde yapmak ve partimizin bayrağını en üste çıkarmak için yönetimimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız” diyen AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kollarının yeni Başkanı Ahmet Can Tanç,“Ak Parti Gençlik Kolları olarak, Başkanımızla birlikte Arifiye’lilere hizmet etmek için ekip ruhuyla çalışacağız. Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’nun; ilçemizde sosyal, kültürel ve eğitime destek olmak için var gücüyle çalışıyor. Gençlere yönelik her türlü çalışmaya katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.