Arifiye Belediyesi Kaldırım ve Kilitli Parke Taşı Çalışmalarına Devam Ediyor…

parke 2019Arifiye Belediyesi Tarafından başlatılan kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Arifiye'nin bozuk yollarında başlatılan düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdüren Arifiye Belediyesi, Arifbey Mahallesi Zerdali Sokak’ta parke çalışmalarına başlarken, Aşağı Kirazca Mahallesi Atmaca Caddesinde kaldırım ve kilitli parke döşeme çalışmalarında sona geldi.

Kilitli Parke çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak” dedi.