Başkan Karakullukçu’dan Muhlama Festivaliyle İlgili Basın Açıklaması

baris pinari harekatiBarış Pınarı Harekatı ve şehitlerimiz nedeniyle festivaldeki konserler iptal edildi...

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 11-20 Ekim tarihleri arasında Arifiye’de yapılacak olan 1.Arifiye Muhlama ve Yöresel Ürünler Festivaliyle ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Karakullukçu “ Ülkemiz tarafından Suriye’de gerçekleştirilen Barış Pınarı Operasyonu nedeni ile, 11-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak 1.Arifiye Muhlama ve Yöresel Ürünler Festivali’nin programında değişikliğe gidilmiştir. Programda 10 gün boyunca her akşam yapılacak olan konserler iptal edilmiş olup, sadece yöresel ürünlerin satışı yapılacaktır. Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizdeki barış ve selametin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na katılan kahraman Mehmetçiklerimizin her birine ve harekâta destek veren tüm unsurlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun.”dedi.