Arifiye Belediyesi Kaldırım ve Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını Sürdürüyor

Karete Turnuvası

Arifiye Belediyesi daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için kent genelinde başlattığı kaldırım bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda Aşağı Kirazca Mahallesi Atmaca Caddesi’nde kaldırım ve parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler eski kaldırım taşlarını sökerek, yerine daha uzun ömürlü parke ve bordür taşı döşüyor.

Çalışmaları yakından takip eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu; “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım – bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak” dedi.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.