Arifiye’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor.

Karete Turnuvası

Arifiye Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Karaaptiler Mahallesi 334.sokak, Karaaptiler Köprüsü ve Arifbey Mahallesi Çavuş Sokak’ta sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Arifiye’nin her geçen gün daha da geliştiğini, büyüdüğünü ve yeni yaşam alanları oluşturduklarını ifade eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ulaşım kalitesini en üst seviyede tutmayı hedefleyerek ve ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları yaparak, yeni yerleşim yerlerini geliştirmeye çalıştıklarını belirtti.

2 bin metre güzergâh

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karakullukçu; “Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdik. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Karaaptiler Mahallesi 334.sokak, Karaaptiler Köprüsü ve Arifbey Mahallesi Çavuş Sokak olmak üzere toplam 2 bin metrelik alana 2500 ton sıcak asfalt kullanarak arteri yeni yüzüne kavuşturduk. Hayırlı olsun. Bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Program dâhilinde çalışmalarımız devam edecek. İnşallah ilçemizde asfaltsız grup yolu bırakmayacağız” dedi.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.