Arifiye Belediyesi İlçe Futbol turnuvasında Final Heyecanı

Soğuk Asfalt Arifiye Belediyesi tarafından 25 Haziran - 25 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen İlçe Gençler ve Olgunlar Futbol Turnuvasında final karşılaşmaları 25 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

Olgunlarda Finalin Adı Arıcan Ege Kimya – Üstün Kumlama

17 Temmuz Çarşamba günü Olgunlar Kategorisinde oynanan Arbel A.Ş - Üstün Kumlama müsabakasını Üstün Kumlama 6-1’lik skorla, 18 Temmuz Perşembe günü Olgunlar Kategorisinde Arıcan Ege Kimya – Eski Dostlar Köfteci Sabri müsabakasını ise Arıcan Ege Kimya penaltılarda 11-10’luk skorla adını Finale yazdılar takımlar oldu.

Gençlerde Finalin Adı Birol Tay Kalaycı – Düzyapı İnşaat

22 Temmuz Pazartesi günü Saat 21.00’da  Gençler Kategorisinde oynanan Birol Tay Kalaycı – Çiftlik Yolu Valentino müsabakasını Birol Tay Kalaycı penaltılarda 20-19’luk skorla, Saat 22.00’da Gençler Kategorisinde Düzyapı İnşaat – Rüzgaras Metal müsabakasını ise Düzyapı İnşaat 6-4’lük skorla adını finale yazdıran takımlar oldu.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;" Belediyemiz tarafından düzenlenen İlçe Gençler ve Olgunlar Futbol Turnuvasında finale kalan takımlar belli oldu. Turnuvamız tüm heyecanıyla devam ediyor. Turnuvamıza ilgi göstererek katılan tüm sporcularımız bizim gönlümüzün şampiyonudur. Tabii bu bir müsabaka, kazananı da olacak kaybedeni de. Önemli olan centilmence sahaya çıkıp mücadele etmek. Tekrar tüm katılımcılarımıza, seyircilerimize ve turnuvada emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Final gecemiz 25 Temmuz Perşembe günü akşam olacak. Turnuva finaline başta Arifiye'liler olmak üzere tüm sporseverleri davet ediyorum." dedi.

25 Temmuz Perşembe Günü Oynanacak Final Maçlarının Programı şu şekilde;

Saat 21.00 – 22.00 : Arıcan Ege Kimya – Üstün Kumlama( Olgunlar Finali )

Saat 22.00 -  22.30 : Arifiye Belediyesi Meclis Üyeleri – Arifiyeli Muhtarlar

Saat 22.30 – 23.30 : Birol Tay Kalaycı – Düzyapı İnşaat( Gençler Finali )

Saat 23.45: Kupa ve Ödül Töreni