Arifiye Belediyesi’nde Soğuk Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor...

Soğuk Asfalt Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin; giderek yoğunlaştırdığı yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının bir ayağını da soğuk asfalt çalışması şeklinde gerçekleştiriyor.

Üst yapı iyileştirmeleri kapsamında, ulaşım ağını günümüz koşullarına uygun hale getirmek için çalışan Arifiye Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin sağlıklı yapılabilmesi için yolları soğuk asfalt ile kaplıyor. Arifbey Mahallesi ara sokaklarında ve Fatih Mahallesi Büyükdere Mevkiinde başlayan çalışmaların, üst yapı çalışması çerçevesinde ilçe genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde devam etmesi planlanıyor.

Arifiye Belediyesi’nce bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmaların, kesintisiz olarak süreceğini belirten Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu “ Hepimizin bildiği üzere; ilçemizde alt yapı çalışmalarından kaynaklanan, yol bozukluklarından dolayı hemşerilerimiz mağdur oldular. Havaların düzelmesiyle beraber yol bakım onarım ve yenileme çalışmalarımızı hızlandırdık. Çalışmalarımızı, ilçe genelinde sürdürüyoruz. Nüfus ve araç yoğunluğunu baz alarak, kilitli parke taşı veya soğuk asfaltla kaplıyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım ağını konforlu hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız.’’ Dedi.