Arifbey Mahallesi’nde Yağmur suyu Kanal Çalışması Yapılıyor.

yagmur suyu kanaliArifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Arifbey Mahallesi Gün, Gökkuşağı, Ufuk, Yıldız, Yeniay ve Kudüs Caddesi çevresinde yağmur suyu kanalı çalışması yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Arifbey Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarını başlatarak 1700 metre taşıyıcı kollektör hattı, 2500 metre de toplayıcı hat olmak üzere toplamda 4200 metre 600’lük betonarme büz kullanarak yağmur suyu hattı çekiyor. Böylelikle yağışlı havalarda oluşabilecek olası su birikimleri engellenmiş olacak.

Çalışmaları yerinde İnceleyen Başkan Karakullukçu; “İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönüyle sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dâhilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Arifiye’mizde yağmur ve su taşkınlarının önüne geçerek, alt yapısı yeterli bir Arifiye oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz. Çalışmaların 1/3’lük bölümü tamamlanmış olup, geri kalan bölümünü en kısa sürede tamamlayarak, bölgenin yağmur suyu sorununu çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.