Arifiye Belediyesi Bayrama Hazırlanıyor

ot bicmeArifiye Belediyesi, Ramazan bayramının yaklaşması sebebiyle ilçe genelinde başlattığı ot biçme çalışmalarını hızlandırdı.

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ramazan bayramının yaklaşması sebebiyle ilçe genelinde başlattığı ot biçme çalışmalarını hızlandırdı.

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve orta refüjlerde bulunan alanlarda ot biçme çalışmalarına hız verdi.

Arifiye - Sapanca yolu üzeri, Sağlık Park, Gökkuşağı Park, Kalaycı Kursu Binası Bahçesi,ve Neviye Mahallesi Muhtarlığı çevresinde ot biçme çalışmalarında sona gelindi. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun talimatı doğrultusunda Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir çalışma yürüten ekipler, parkı tercih edenlerin daha huzurlu bir ortamda vakit geçirmesi ve bayramı en güzel bir şekilde geçirmesi amacıyla çirkin hiçbir görüntüye müsaade etmiyor. İhtiyaç duyulan yeni alanlarda da çalışma yapılacağını belirten Başkan Karakullukçu; “ Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte bizde çalışmalarımıza hız verdik. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulan bölgelerde hızla çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah İlçemizi en güzel şekilde Ramazan Bayramına hazırlayacağız.” dedi.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.