KİLİTLİ PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR…

2019 parkeArifiye'de Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Arifiye Belediyesi ilçe genelinde kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri dur durak bilmeden, Arifiye’de ki bozuk cadde ve sokakların yapımını sürdürüyor.

Arifiye sınırları içerisinde bulunan Neviye İlkokulu Bahçesi, Neviye Mahallesi Yayla Sokak, Tekin Sokak, Arifbey Mahallesi Gökkuşağı Sokak, Gül Sokak, Hanlı Merkez Caddesi, Hanlı Merkez Mahallesi Bahçe Sokak, İzci Sokak, Bereket Sokak, Neşe, Sokak’ta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada ;” Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve tretuvar yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca tüm mahalleler de  kilitli parke döşeme çalışmalarına başlanılacaktır.

Başkan Karakullukçu, yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını belirterek, “Bunun için de ellimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. İlçemizde altyapı çalışmaları ve inşaatlar nedeniyle bozulan  yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.