Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinin Temel Atıldı…

cumhuriyet asm temel inşaatArifiye Cumhuriyet Mahallesine yapılacak Aile Sağlığı Merkezinin Temeli Atıldı.

Arifiye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yaptırılan, Arifiye’nin en büyük Aile Sağlığı Merkezinin temeli atıldı. Aile Sağlığı Merkezi 265 m² alana sahip ve aynı anda 4 doktor görev yapabilecek. 06.03.2019 tarihinde yapılan Yapım İhalesini Yusuf Demir Yapı’nın kazandığı Aile Sağlığı Merkezinin inşaatının 6 ay içerisinde bitirilerek, İl Sağlık Müdürlüğüne devredilmesi planlanıyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;”Arifiye ilçe merkezinde Kültür Merkezinde ve Fatih Mahallesinde faaliyet gösteren iki adet Aile Sağlığı Merkezimiz vardı. Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın talebi üzerine, buraya da tek katlı 265 m² alana sahip, aynı anda dört doktorun görev yapabileceği Aile Sağlığı Merkezinin yapımı konusunda İl Sağlık Müdürlüğü ile görüştük. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine, yer tahsisini ve projesini yaparak 06.03.2019 tarihinde Aile Sağlığı Merkezinin yapım ihalesini gerçekleştirdik. İhaleyi 274.500,00.-TL+KDV’lik teklifi ile kazanan Yusuf Demir Yapı, inşaat çalışmalarına başladı. 16.05.2019 tarihinde Merkezin temel betonu atıldı. Merkezin inşaatını 6 ay içerisinde tamamlayarak İl Sağlık Müdürlüğüne devretmeyi planlıyoruz. Şimdiden, Aile Sağlığı Merkezimiz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.