Başkan Karakullukçu’ya Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Hayırlı Olsun Ziyareti…

satso ziyaretArifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ ile birlikte yönetim kurulunu üyelerini makamında konuk etti.

Başkan Karakullukçu’ya yeni dönemde başarılar dileyen Akgün Altuğ, sivil toplum kuruluşu olarak her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ,“Yoğun programlarınız arasında bizleri kabul ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Arifiye’ye güzel hizmetleriniz oldu. Yeni dönemde de bu hizmetlerin devam edeceğinden şüphemiz yok. Sivil toplum kuruluşu olarak Arifiye’ye hizmet noktasında bizim üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını, Arifiye’yi daha ileriye taşıyarak, Sosyal – Kültür – Ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda tüm kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarını, bu bağlamda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasıyla da uyum içerisinde çalışma azim ve gayreti içerisinde hareket edeceklerini belirten Başkan Karakullukçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini iletti.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.