Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu Mazbatasını Alarak Görevine Başladı…

mazbata alinmasi31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Arifiye Belediye Başkanı seçilen İsmail Karakullukçu, mazbatasını alarak görevine başladı.

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde AK Partiden Arifiye Belediye Başkanı seçilen İsmail Karakullukçu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Lütfü Tansı, Cüneyt Şensoy, Aysun Gözyuman ve Belediye meclis üyeleri mazbatalarını alarak görevine başladı.

Arifiye ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Karakullukçu, Arifiye’lilere 10 yıldan bu yana aşkla ve gayretle hizmet ediyoruz. Arifiye’li hemşerilerimiz Durmak Yok Yola Devam diyerek bir dönem daha bize görev verdi. Verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten dolayı Arifiye’lilere teşekkür etti. Başkan Karakullukçu "Böyle onurlu bir göreve, bir dönem daha seçildiğim için Allah’a (c.c) şükrediyorum. Bize oy versin veya vermesin bütün Arifiye’li hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bize duyulan güveni asla karşılıksız bırakmayacağız. Bu güne kadar Arifiye’lilerin başını öne eğecek, O’nları utandıracak hiçbir tutum ve davranış içerisinde bulunmadık, bundan sonra da bulunmayacağız. Seçim bitti. Yine, her kesin Belediye Başkanı olacağız. Belediye Meclisimiz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye çalışanlarımız ile birlikte bugünden itibaren Arifiye’lilerin refah ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Bize verilen her oyun hakkını verecek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize gösterdiği yolda emin adımlarla yürüyerek, gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini göstereceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.