Başkan Karakullukçu’dan 10 Kasım mesajı

10 kasımBaşkan İsmail Karakullukçu 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde milletçe rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Bugün Millet olarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkararak, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde her alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi yapmak hepimizin asli görevidir. O'nun fikirlerini, ilkelerini, başarılarını yaşatmak ve ideallerini en ileri demokrasi bilinci ile hayata geçirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük lider ve komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin kahramanlarını ve vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.