Vali Balkanlıoğlu’ndan Başkan Karakullukçu’ya Veda Ziyareti

İrfan BalkanlıoğluMülkiyet Başmüfettişliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, veda ziyaretleri kapsamında Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettiş olarak atanan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya veda ziyaretinde bulundu.

Vali Balkanlıoğlu’nun veda ziyaretinde Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Başar ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakullukçu: Hizmetler kalıcı, insanlar ise geçicidir. Önemli olan hizmet üretmek, topluma faydalı olmaktır. Valimiz İrfan Balkanlıoğlu kentimizde görev yaptığı süre içinde, önemli hizmetlere imza atmıştır. İnanıyorum ki yeni görevinde de başarılı çalışmalara da imza atacaktır. Valimizeteşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Veda ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Vali Balkanlıoğlu’da Sakarya’da görev yaptığı süre boyunca uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını, ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Balkanlıoğlu, “ Uyum içerisinde, el birliğiyle Sakarya için, güzel ve başarılı hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Çalışmalarımıza verdikleri destek ve iş birliği nedeniyle Başkan İsmail Karakullukçu’ya ve ekip arkadaşlarına teşekkürü ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

10°
Fri
Sat
Cloudy
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.