Mustafa Ak Başkan Karakulukçu'yu Ziyaret Etti…

mustafa ak24 Haziran yapılacak olan milletvekili seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Mustafa Ak, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Mustafa Ak, “ Gururla ve severek yapmış olduğum Adapazarı İlçe Başkanlığı görevimden AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. Bu gün kadar Sakarya Ak Parti ailesi olarak omuz omuza vererek, bir çok projeyi hayat geçirdik. Bu güzel işbirliği ve dayanışmamızın Milletvekilliği Aday Adaylığım sürecinde de devam ederek, destek olacağınızı temenni  ediyorum." dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ak’ a çıkmış olduğu yolda başarı dileyerek; “ 24 Haziran seçimleri Vatanımızın ve Aziz Milletimizin 2023 hedeflerine güvenle yürüyebilmesi ve Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde dosta, düşmana  gücünü gösterebilmesi için önemli bir dönüm noktası.  Aziz milletimize hizmet aşkıyla çıktığınız bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizi tebrik ediyorum.” dedi.

Telif Hakkı © 2019 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.