Karaabdiler Mahallesi Asfaltla Buluştu...

asfalt calismasiArifiye Karaabdiler Mahallesinde yapılan doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları sırasında bozulan Abdibey Caddesi asfaltlandı...

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;" İlçemiz Karaabdiler Mahallesinde AGDAŞ tarafından gerçekleştirilen doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları sırasında bozulan cadde ve sokaklarımızı asfalt ve parke ile kaplamak üzere hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız anlaşma gereği, bu gün Abdibey Caddesinde 2 Bin 300 metrelik bir mesafe, 3 Bin Ton asfalt kullanılarak asfaltlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de cadde ve sokaklardaki parke döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu yıl tüm bütçe olanaklarımızı su, kanalizasyon ve doğalgaz alt yapılarının yapımı  sırasında bozulan cadde ve sokaklarımızı yeniden yapmak için kullanacağız. Bu çalışmalar sırasında sabır ve hoş görü gösteren Arifiye'li vatandaşlarımıza ve asfalt konusunda bize daima destek veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok çok teşekkür ediyorum."dedi.

17°
Clear
Sun
Sunny
Mon
Sunny
Telif Hakkı © 2018 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.