Ziya Cevherli'den Başkana Teşekkür Belgesi...

baskan belgeAdapazarı İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlenen Halk Oyunları Festivaline verdiği destek nedeniyle, Başkana Teşekkür Belgesi takdim etti.

18 Temmuz 2017  Salı günü, Halk Oyunları Festivali  Tertip Komitesi Başkanı Yaşar Şahin eşliğinde  Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret eden Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli başkana teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "Öncelikle Sayın Müdürümüz Ziya Cevherli'ye nazik ziyareti nedeniyle çok teşekkür ederim. Ulu Önder Atatürk'ün geleceğimizin teminatı Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Halk Oyunları Festivali Ülkemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bir organizasyon.  Bu vesile ile, tüm dünya ülkemizi ve milletimizi tanıyor. Biz de Arifiye Belediyesi olarak bu organizasyonun içinde olmaktan ve çocukların mutluluğunu paylaşmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu vesile ile organizasyonda emeği geçen herkese, tertip komitesi başkanımız Sayın Yaşar Şahin'in şahsında çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ziya Cevherli, organizasyona verdiği destek nedeniyle Başkan İsmail Karakullukçu'ya teşekkür ederek, başkana teşekkür belgesini takdim etti.

12°
Clear
Sat
Sunny
Sun
Mostly Sunny
Telif Hakkı © 2017 ..:: T.C. Arifiye Belediyesi Resmi Web Sitesi ::... Tüm Hakları Saklıdır.